måndag 15 juni 2009

Äntligen,en soppterrin....




Så har jag äntligen hittat en vit soppterrin.
Den stod på en hylla i en av mina favoritbutiker,
Erikshjälpen,och jag blev så glad att jag hittade
den först.Bibeln och psalmboken kommer från en
annan loppis.

Idag är det sommarfest på förskolan.Ska strax
packa fikakorg,och hoppas att inga regnmoln
seglar in.Nu skiner solen :)


Ha det bäst.

Anette

8 kommentarer:

  1. Vilken fin soppterrin, idag åt vi soppa efter jobbet. Det är jättegott, en tomat-paprika-soppa mums. Klart du ska ha ett soltak. Jag har hängt det i stål-linorna som det riktiga solskyddet sitter i. Så det var bara och hiva över!. Du måste ha något som sitter spänt. Visa bild när du fått upp.
    Kramis AnnaMaria
    Ps. nu tar jag bort gamla bloggen och ersätter med den här i favo-listan. Känns lite skumt, för mig ÄR du glitter och marsipan

    SvaraRadera
  2. Kul att du äntligen hittat en soppterrin du gillar! Hoppas att sommarfesten blev trevlig och att inget regn föll på er!
    Kram!

    SvaraRadera
  3. Hej Anette,
    aha, det är här du håller hus numera, i villa Grönskog! Vad roligt!
    Hit kommer jag på besök ofta vet du :-)

    Kram på dig och grattis till nya blogghemmet!

    SvaraRadera
  4. Hej!
    Oj, va spännande med en sprillans ny blogg! Jag blev först lite rädd när jag var inne på gamla bloggen och tänkte, men NEJ hon får inte sluta blogga...de skulle ju bli SÅ tomt!!!!

    Oh, sängen du fyndat blev man ju nyfiken på!!! Den kanske man rent av får möjlighet att se om en sisådär 2 veckor ;- ) Vi får höras av snart, om du fortfrande vill och kan träffas!?

    Va kul att "din" terrin dök upp till slut! Skam den som ger sig! ;- ))

    Ja, bloggtid har de inte funnits mycket av här heller...dagar och veckor bara rinner iväg och nu är de plötsligt midsommar!? Jag tycker inte de var länge sen 1:a maj???

    Förra veckan var tuff, maratonläggningar med Lilla E 1,5-1.45 timmar innan hon sover...de tar på krafterna...sen är de en strid att få på kläder som passar väder och vind innan vi ska iväg till dagis...Eftersom de alltid är jag som lämnar blir mina mornar väldigt jobbiga mellan varven...Maken och jag måste lösa de på nåt sätt så vi delar upp lämningen.
    Man känner att alla behöver semester nu...de ska bli SÅ skönt!

    Må så gott & ha en bra vecka! Kramar, Lina

    SvaraRadera
  5. Vrkligen en rar terrin du fyndade, här i em har mitt efterlängtade sommarlov börjat..bara njuter utav tanken....hoppas solen lyser även idag, för det gör den här, kram

    SvaraRadera
  6. Hej där! Blev lite fundersam först, men så kände jag igen flera bilder och fonten...Och förnamnet förstås...Kikade in i din gamla blogg och såg att det var du och blev så glad ;)). Vilken tur att du inte slutade, njuter så av dina fina bilder och visa ord ;).
    Sopterrinen är underbar, en sån vill jag också ha förstås. Men jag har faktiskt gjort ett annat litet fynd, ett litet zinkbadkar (dagens inlägg), så jag är nöjd i alla fall!
    Ha en riktigt skön Midsommar!

    SvaraRadera
  7. Hej!
    Grattis till den nya husvagnen, så spännande att åka iväg nu med den och allt nytt som du köpt! Hoppas att ni får en riktigt härlig midsommar!!!

    Vi har resplanen klar för vår tripp till Småland! Vi åker på söndag 28/ 6. De blir 2 nätter i Kosta och 2 i Lönneberga. Jag skulle tippa på att de blir tisdag som vi passerar dig...vi kan höras när de närmar sig! Oh, va spännande!! ;- )

    Ja, mina mornar med en snart 3 årig liten tjej är en pärs...Men, men snart är de semester! Man märker att man är trött, och att man inte orkar ta alla stider, alla ska man ju inte ta, men några måste man ju bara orka...

    Må så gott & Glad Midsommar!!!!
    Kramar, Lina

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails