lördag 11 juni 2011

Välkommen hem till mig!


Det är sonen som skriver. Men det såg ni kanske redan på första bilden, att det är någonting som inte riktigt stämmer. Jag tänkte hoppa in med ett gästinlägg på min mors blogg, med några bilder från min egen lägenhet. Är alltså utflugen sedan lite mer än ett år tillbaka, men uppvuxen i huset som den här bloggen i vanliga fall handlar om.Det är inte särskilt gammaldags hemma hos mig. Varken "shabby chick" eller någon annan stil. Mest nytt faktiskt. Men visst händer det att jag fyndar på nån loppis ibland. Oftast är min kära mor väldigt involverad i de fynden :)


Ju större TV, desto bättre. Den regeln gäller här i vilket fall.Väggklockan i köket är jag väldigt nöjd med! Det är dessvärre inte mina gäster, som ofta klagar på att de inte ser visarna.


På återseende!

Sebastian

6 kommentarer:

 1. Såg ut ungefär som hos min son som åxo flugit ut boet för ett år sedan. Klockan var cool tycker jag, likaså din tv. Jag är en tvoman, så stor tv desto bättre.
  Mamma C

  SvaraRadera
 2. Kul!!! Vad mysigt du har det:))

  Malin

  SvaraRadera
 3. Så hyggelig med en gjesteblogger...og du hadde kjempefint hos deg... ryddig og fint 0)

  ha ne fin pinse helg

  SvaraRadera
 4. Vad skoj med gästbloggare.. Fint hem du har.. Gillar faktiskt väggklockan din.. Den är så tuff....
  Sanne

  SvaraRadera
 5. Hej Sebbe!
  Snygga bilder du har tagit,och du vet ju att jag tycker att du har det så fint.
  Tack för att du ville vara gästbloggare.
  Mamma

  SvaraRadera
 6. Så fint du har det! Det märks att du ärvt din mammas goda smak :). Klockan är tuff, passar fint in i stilen! Snyggt med alla gröna detaljer också!

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails